Πρόσκληση Γ.Σ. - 2023

Πρόσκληση Γ.Σ. - 2023

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΓΣ & ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ

Καλούνται τα μέλη της Ελληνικής Εταιρείας Ορθοδοντικής & Γναθοπροσωπικής Μελέτης & Έρευνας, σε Τακτική Γενική Συνέλευση & ακολούθως σε Αρχαιρεσίες για εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου και νέας Εξελεγκτικής Επιτροπής, οι οποίες θα διεξαχθούν με ψηφιακά μέσα, την Τρίτη 18 Ιουλίου 2023 και ώρα 09:15΄ π.μ.

Για διευκόλυνση σας και επειδή είναι εξαιρετικά δύσκολή η σύγκλειση της ΓΣ, (σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί η απαιτούμενη απαρτία κατά την παραπάνω ημερομηνία όπως εικάζεται), η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ μία εβδομάδα μετά δηλαδή την Τρίτη 25 Ιουλίου 2023, ομοίως διαδικτυακά και ώρα 09:15΄ π.μ.

Τα θέματα Ημερήσιας Διάταξης θα είναι:

Απολογισμός πεπραγμένων Διοικητικού Συμβουλίου.

Οικονομικός Απολογισμός.

Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Ερωτήσεις – Προτάσεις.

Έγκριση διοικητικού & οικονομικού απολογισμού,

Διεξαγωγή εκλογών.

Η Γ.Σ θα διεξαχθεί μέσω της εφαρμογής «Zoom», θα μεταδοθεί ζωντανά στη σελίδα μας στο Facebook και οι αρχαιρεσίες θα διεξαχθούν μέσω της πλατφόρμας «Ψηφιακή Κάλπη Ζευς», η οποία αποτελεί ένα πληροφοριακό σύστημα για την αδιάβλητη διεξαγωγή απόρρητων ψηφοφοριών με αμιγώς ηλεκτρονικό τρόπο.

ΠΡΟΣΟΧΗ:

Έναρξη Ψηφοφορίας: Μετά το πέρας της Γ.Σ  –  Λήξη Ψηφοφορίας: ώρα 14:00 μ.μ.

Οδηγίες για τη χρήση του συστήματος μπορείτε να βρείτε στο:

 https://zeus.grnet.gr/zeus/resources/

Δικαίωμα συμμετοχής στη Γ.Σ. (μέσω Zoom) και στις αρχαιρεσίες (μέσω Ζευς) έχουν μόνο τα ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη, συνεπώς όποιος επιθυμεί να συμμετάσχει και να του παρασχεθεί το δικαίωμα του «εκλέγειν και εκλέγεσθαι», θα πρέπει να τακτοποιήσει τις οικονομικές εκκρεμότητες που αντιστοιχούν στις συνδρομές έως και το έτος 2023 μέχρι και την Τρίτη 18 Ιουλίου 2023.

Οι υποψηφιότητες πρέπει να υποβληθούν ηλεκτρονικά με email στο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μέχρι τη Δευτέρα 17 Ιουλίου 2023 και ώρα 17:00μ.μ.

Κατ’ εξαίρεση και επειδή δικαίωμα να θέσουν υποψηφιότητα έχουν μόνο τα ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη, όποιος επιθυμεί να θέσει εαυτόν υποψήφιο, οφείλει να έχει τακτοποιήσει τις οικονομικές εκκρεμότητες που αντιστοιχούν στις συνδρομές έως και το έτος 2023 μέχρι και την καταληκτική ημερομηνία υποβολής υποψηφιότητας, ήτοι τη Δευτέρα 17 Ιουλίου 2023 και ώρα 17:00μ.μ.

Καθ’ υπόδειξη του Γραφείου Αρωγής Χρηστών «Ζευς», προκειμένου να συμμετάσχει κάθε μέλος στη ψηφιακή ψηφοφορία πρέπει να διαθέτει ατομική ηλεκτρονική διεύθυνση ταχυδρομείου (e-mail).

ΠΡΟΣΟΧΗ: Όσοι ενημερωθούν με οποιοδήποτε τρόπο εκτός από email, θα πρέπει να επικοινωνήσουν μαζί μας, για να μας δώσουν την διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email), προκειμένου να είναι δυνατή η συμμετοχή τους στις ανωτέρω διαδικασίες, που θα γίνουν με ψηφιακό τρόπο.

Η Ε.Ο.Γ.Μ.Ε. θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες και θα κάνει χρήση κάθε πρόσφορου μέσου με βάση τα στοιχεία που τηρούνται για κάθε μέλος στη βάση δεδομένων της Οργάνωσης, προκειμένου να ενημερωθούν όλα τα εγγεγραμμένα μέλη για τη διαδικασία συμμετοχής τους .

Ενδεικτικά αναφέρονται: αποστολή μηνυμάτων, τηλεφωνικές κλήσεις, αποστολή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Η παρούσα αναρτάται σε εμφανές σημείο στην ιστοσελίδα της Οργάνωσης στο διαδίκτυο (www.eogme.gr ) και στις σελίδες της Οργάνωσης στα κοινωνικά δίκτυα.