Βράβευση της Εταιρείας Ορθοδοντικής και Γναθοπροσωπικής Μελέτης και Έρευνας

Βράβευση της Εταιρείας Ορθοδοντικής και Γναθοπροσωπικής Μελέτης και Έρευνας

Στις 3 Δεκεμβρίου 2005 στο ξενοδοχείο «Hilton» των Αθηνών παρουσία πολλών τιμώμενων προσώπων, σε μια ξεχωριστή και ζεστή «οικογενειακή» εκδήλωση συμβολικού χαρακτήρα 10 χρόνων δράσης του, ο Σύλλογος «Χαμόγελο του Παιδιού» βράβευσε με το συμβολικής αξίας «Βραβείο Προσφοράς προς τα παιδιά, ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ» την επιστημονική Εταιρεία Ορθοδοντικής και Γναθοπροσωπικής Μελέτης και Έρευνας. Η Εταιρεία Ε.Ο.Γ.Μ.Ε. διοργάνωσε από το τέλος του 2004 ένα πρόγραμμα στα πλαίσια του οποίου τα μέλη της προσέφεραν εθελοντικά δωρεάν ορθοδοντική θεραπεία σε παιδιά που φιλοξενούνται στο Σύλλογο. Ήδη βρίσκονται σε θεραπεία η πρώτη ομάδα παιδιών και χάρις την υπερπροσφορά αγάπης των συναδέλφων ορθοδοντικών υπάρχει δυνατότητα για θεραπευτική κάλυψη φιλοξενουμένων παιδιών και στο μέλλον. Παράλληλα, στην ίδια εκδήλωση τιμήθηκαν ο Ο.Σ.Α. και ο συνάδελφος κ. Κ. Τράσσιας για αφιλοκερδή παροχή οδοντιατρικών υπηρεσιών.

Ο Σύλλογος «Χαμόγελο του Παιδιού» τιμώντας πρόσωπα και φορείς που με τις υπηρεσίες και την διάθεσή τους πρόσφεραν αφιλοκερδώς την βοήθειά τους για ένα μεγαλύτερο και ομορφότερο χαμόγελο από τα παιδιά, θέλησε να τους ευχαριστήσει για την συνεισφορά τους στη παραπάνω προσπάθεια. Η ατμόσφαιρα ήταν συγκινητική, καθώς τα βραβεία δόθηκαν από τα φιλοξενούμενα παιδιά του Συλλόγου και συνοδεύονταν από ζωγραφιά και μια πολύ μεγάλη, θερμή αγκαλιά. Το βραβείο παρέλαβε εκ μέρους της Εταιρείας Ορθοδοντικής και Γναθοπροσωπικής Μελέτης και Έρευνας ο πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Βασίλειος Σταθόπουλος. Τέλος θέλουμε να σημειώσουμε ότι πολύ όμορφο ήταν το ίδιο το βραβείο, ένα μεταλλικό αγαλματάκι - αγοράκι το οποίο κρατάει το logo του Συλλόγου και συμβολίζει το χαμόγελο και την χαρά των παιδιών που χάρις την μέριμνα του Συλλόγου βρήκαν.

Στοχεύοντας στην συνεχή συνεργασία με το σύλλογο «Χαμόγελο του παιδιού» θα ήταν ευπρόσδεκτη κάθε προσφορά συναδέλφου ορθοδοντικού να αναλάβει μια δωρεάν θεραπεία στις περιοχές όπου ο Σύλλογος διατηρεί ξενώνες φιλοξενίας, δηλαδή στην Αττική, Κέρκυρα και Κόρινθο.