1η Διεθνή Έκθεση Πρόληψη – Υγεία 2006

1η Διεθνή Έκθεση Πρόληψη – Υγεία 2006

Στην 1η Διεθνή Έκθεση για την Πρόληψη – Υγεία 2006 που έλαβε χώρα στο εκθεσιακό κέντρο Helexpo, στην Αθήνα από 6 έως 9 Απριλίου 2006, η Εταιρεία Ορθοδοντικής & Γναθοπροσωπικής Μελέτης & Έρευνας (Ε.Ο.Γ.Μ.Ε.) συμμετείχε ως εκθέτης στο περίπτερο του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αττικής, με ενημερωτικές προβολές, προγραμματισμένες ομιλίες συναδέλφων και διανομή ενημερωτικών εντύπων.

Στην Έκθεση αυτή μοιράσθηκε μια νέα έκδοση – συνεισφορά στην επιστημονική ενημέρωση του κοινού - σε θέματα πρόληψης στην Ορθοδοντική με τίτλο «Γνωριμία με την Ορθοδοντική». Στο ενημερωτικό αυτό έντυπο γίνεται αναφορά σε κάποια «σημεία» που πρέπει να προσέχουν οι γονείς και τα οποία φανερώνουν την ανάγκη αναζήτησης ορθοδοντικού ελέγχου των παιδιών από την ηλικία των 7 ετών.

Στοχεύοντας στη διανομή του ενημερωτικού αυτού φυλλαδίου σε πανελλήνια κλίμακα ήδη έχει αποσταλεί στους Οδοντιατρικούς Συλλόγους της χώρας για την ενημέρωση των Οδοντιάτρων και ακολουθεί η αποστολή του ανωτέρου εντύπου στους Παιδιάτρους ώστε να ενημερώνουν τους γονείς για τις ηλικίες που μπορεί να γίνει πρόληψη.