Κοινοποίηση ανανέωσης του Δ.Σ. της W.F.O.

Κοινοποίηση ανανέωσης του Δ.Σ. της W.F.O.

Το Σάββατο, 3 Οκτωβρίου 2020, πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά το Διοικητικό συμβούλιο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ορθοδοντικών (WFO).

Στη συνάντηση, έγινε ο Διοικητικός Απολογισμός, η έγκριση των πεπραγμένων της τελευταίας πενταετίας, ενώ ανακοινώθηκε εκ νέου ότι ο νέος Πρόεδρος της WFO αναλαμβάνει από τις 7/11/2020 για την πενταετία 2020-2025 ο Prof. Nikhilesh Vaid, τακτικός ομιλητής και φίλος της Εταιρείας μας. Στην εκτελεστική επιτροπή για την Ευρώπη επανεκλέχτηκε για 2η πενταετία ο Δρ Παναγιώτης Σκουλαρίκης, ενώ τον Dr. Timothy Sandler που συμπλήρωσε δεκαετή θητεία αντικατέστησε η νεοεκλεγείσα Prof. Lettizia Perillo. Εκπρόσωπος για την Αφρική και Μέση Ανατολή εκλέχτηκε ο Prof. Khaled AboulAzm. Για τους δυο τελευταίους η Ε.Ο.Γ.Μ.Ε. είχε αποστείλει επιστολή υποστήριξης.

Οι καθηγητές Anne-Marie Kuipers και Ravi Nanda διακρίθηκαν ως επίτιμα μέλη.

Στην παρέμβαση του ο αντιπρόεδρος της Ε.Ο.Γ.Μ.Ε. Δρ Αγγελόπουλος, προσκάλεσε όλους στο 7ο MOIP και συνεχάρη εκ μέρους της Εταιρείας μας τους τιμώμενους και νεοεκλεγέντες, ενώ τέλος ευχαρίστησε τους συναδέλφους της W.F.O. για τις καινοτόμες πρωτοβουλίες τους στην περίοδο της πανδημίας, που έστω και διαδικτυακά μας ενώνουν.